torstai 28. syyskuuta 2017

Mason estekisat

Pahoittelut viivästyksestä, on vaan päivät niin täysiä ettei koneelle meinaa keretä!

Tosiaan viime lauantaina oli Masossa estemestaruudet ja Sofi osallistui Toipalla ristikko/50cm luokkaan,  jossa kaikki puhtaan radan suorittaneet saivat ruusukkeet.
Toippa meni Masoon jo pe illalla, sillä olin la aamu vuorossa enkä olisi sitä kerennyt hakemaan ennen kisoja. Onneksi on poni jo ei hätkähdä tuollaisesta vaan otti muuton lunkisti :)


Lauantai aamuna se tarhasi hetken ennenkun Sofi ja Annika tulivat kymmenen aikaan valmistautumaan kisoja varten.
Kisat alkoivat klo 11, ja Sofi laittoi Milan kanssa Toipan valmiiksi kun itse tein hommia ja ennen lämmittelyä kävin Sofin kanssa radan ja vaikka rata oli helppo päätettiin ottaa varman päälle ja mennä rata rauhassa ja keskittyä hyviin teihin. Poni on kuitenkin vasta 7v ja nämä oli sen ensimmäiset kisat niin turha kiihdytellä ja mahdollisesti mokata sillä tavoin rata!



Lämmittelyssä Toippa meni sopivan reippaasti ja kuten sovittiin niin Sofi teki vain muutan hypyn ja muuten keskittyi ponin saamiseksi kunnolla kuulolle.

Sofi lähti neljäntenä ja Toippa oli kokoajan rauhallinen ja odotti nätisti vuoroaan.
Radalla poni meni tosi kivasti, Sofi ravasi koko radan vaikka sanoin että voisi ottaa laukkaa muutamissa väleissä, mutta ihan hyvä niinkin sillä rata oli tosi siisti ja ei tullut yhtään tiputusta!
Sofi sai siis puhtaasta radasta ruusukkeen ja tän lisäks viellä Sofi sai kunniakirjeen siististä radasta ja Toipan kanssa hienoimmasta ja mätsäävimmistä varusteista - kannatti siis kiertää pitkin jyväskylää etsimässä pinteleitä :D

Tänä lauantaina on vuorossa koulumestaruudet ja Milan vuoro kisata Toipan kanssa :) tästä lisää sunnuntaina!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa vapaasti risuja ja ruusuja - kaikki kommentit hyväksytään, ellei tule todella törkeää tekstiä!