maanantai 12. maaliskuuta 2018

Arki alkaa taas!

Muutama päivä enää vapaata ja torstaina alkais työt, kyllä sitä on odotettukin!
Työ ajat on 9-15.30 joten illasta jää hyvin aikaa tallille ja muihin menoihin :)
Ainut huolenaihe on Capo, mutta ollaan nyt yksin oloa treenattu 30min-2h päivässä ja ihan hyvin tuntuisi sujuvan.. Ei ainakaan naapurit ole valittaneet että olisi huutanut.


Mutta sit poniin!
Ollaan tehty nyt aikapaljon puomi/kavaletti tehtäviä kun Milalla on ollut pieni pelko esteisiin (johtuen siitä että yhdessä vaiheessa Toippa lähti puomilta/esteeltä kiitämään ja jarrutus ei meinannut pelata),  joten ollaan sitä nyt korjattu ja päästykkin puomi pelosta kun saatiin perus ratsastus kuntoo ja luottamus kohdilleen :)
Ollaan tehty kavaletti harjoituksia ympyrällä ja lävistäjällä. Perjantaina tehtiin pieni ristikko lävistäjälle jota Mila meni ensin puomeina ja lopulta ihan mini ristikkona.
Tunti sujui tosi hienosti ja Mila otti selvästi itseään niskasta kiinni!


Lauantaina mentiin ulkokentällä pitkästä aikaa. Toippa oli aika vauhdikas, mutta tyttö pärjäsi hyvin :)
Eilen tehtiin puomeja maneesissa ja tänään Mila meni ilman satulaa ravi siirtymiä ensin maneesissa ja lopuksi vielä ulkokentällä. Nyt kun on menty paljon satulan kanssa, huomasi että ilman satulaa menossa Mila meinasi ravissa lähteä nojaamaan eteenpäin, mutta sekin saatiin loppuakohti häviämään :)
Nyt kun työt alkaa ja rahaa tulee hieman enemmän niin meinasin ostaa Milalle 10 kerran kortin niin että jokatoinen kerta menisi Toipalla ja jokatoinen tallin ponilla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa vapaasti risuja ja ruusuja - kaikki kommentit hyväksytään, ellei tule todella törkeää tekstiä!