maanantai 5. maaliskuuta 2018

Vain minä ja poni

Viime viikko vietettiin hiihtolomaa kouluista, lapsien piti lähteä tietenkin jo heti perjantaina mummolaan ja sovittiinkin treffit Kangasniemelle jonne mummo ja pappa ajeli vastaan.
Meillä oli lauantaina Jennan 30v yllätysjuhlat ja mun oli tarkoitus vietellä vapaita torstaihin saakka, jolloin mummon piti lasten kanssa tulla Muurameen mutta lopulta suunnitelma muuttuikin niin että ajeltiin perjantaina Puumalaan kun mummo ja pappa sairastelivat koko viikon ja Milallakin oli kuumetta muutamana päivänä :/




Mutta viikko vierähti nopeasti. Toipan kanssa tehtiin paljon maastakäsin juttuja ja juoksutuksessa painotin ponin oikein päin kulkuun käyttäen apuna piuhoja tai sivuohjia.

Ollaan Toipan kanssa edetty aika hitaasti ja sanotaanko vähän lepsusti, eikä olla vaadittu kuin eteenpäin liikkumista rennosti ja pelleilemättä. Mutta nyt kuitenkin kun poni on jo pitkään ollut hyvä ratsastaa niin ollaan alettu pätkittäin vaatia vähän kokoamista ja oikeaa muotoa.
Tekee hyvää sen kropalle kulkea oikein päin, vaikkei siitä superkisa ponia ollakkaan leipomassa :)
Hieman tukka kasvanut :) 


Sofi oli koko viikon kipeä, joten ratsastus jutut jäi pois viikoksi mutta kävin ajamassa ja saatiin kerran matkaan kaksi ratsukkoakin :) voitte kuvitella miltä näytti kun ekana menee poni kärryjen kanssa ja perässä pv ja suokki ratsastajineen - muutama hymyilevä autoilija tuli vastaan :D

Tällä viikolla olisi tarkoitus palata takaisin ratsastus treeniin sekä Milan että Sofin kanssa kun sairastelut on sairasteltu ja palattu arkeen takaisin :)

Toippa ja lapset :) 

Capo ja lempi nurkka :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa vapaasti risuja ja ruusuja - kaikki kommentit hyväksytään, ellei tule todella törkeää tekstiä!